Wintercompetitie

De inschrijving voor het winterseizoen 2021-2022 is geopend. Meld je team nu aan via de oranje button, schrijf je nu in, onder aan deze pagina.

Mocht door verdere Covid-19 maatregelen de competitie niet gespeeld kunnen worden dan ontvang je geen factuur.

Wil je tijdens de wintermaanden:

Dan is de dubbelspelcompetitie voor gemengde teams in Sportcomplex de Tweesprong iets voor jou.

De wedstrijden

De wintercompetitie 2021-2022 loopt van zaterdag 25 september 20201 tot en met zaterdag 26 maart 2022. Teams bestaan uit minimaal 2 dames en 2 heren. Per ontmoeting speelt een team 1 damesdubbel en 1 herendubbel en 2 gemengd-dubbels. De wedstrijden vinden plaats op zaterdag en vrijdagavonden. De tijdsduur per ontmoeting is 2 uur; 5 minuten inspelen, 55 minuten dames- en herendubbel, 5 minuten pauze, gevolgd door 55 minuten 2 gemengd dubbels. De teams worden ingedeeld in poules. Na de poulewedstrijden volgt een eindronde. Ieder team speelt minimaal 9x per winterseizoen. De teams worden naar speelsterkte ingedeeld. De prijs voor deelname is € 130 per persoon in een team van minimaal 4 personen.

Wil je graag invallen in een team? Mail dan je naam, speelsterkte, email-adres en telefoonnummer naar info@timeoff.nl. We plaatsen je dan op de lijst ‘spelers die graag in willen vallen’ in de wedstrijdmap.Schrijf je nu in