Activiteiten

Time Off realiseert projecten in sport. Lokale waardecreatie in het domein sport en bewegen, door ondernemerschap en intensieve samenwerking met andere organisaties, professionals en vrijwilligers, is haar missie.

Time Off:

Door verbinding van beschikbare kennis, ervaring en capaciteiten wordt bij het organiseren van elke sport- & beweegactiviteit naar een optimale kwaliteit van context, inhoud en vorm gezocht. De deelnemers staan bij elke activiteit centraal. De energie en kennis van de organisatoren en coaches is gericht op PLEZIER-beleving en SUCCES-ervaring voor de deelnemers.


Expertise op Sportmanagement gebied en jarenlange werkervaring in de (tennis)sport maakt een brede inzetbaarheid mogelijk. De specifieke vraag van de opdrachtgever bepaalt de aard van de dienst. Voor de KNLTB, (beroeps)verenigingen en ondernemingen voerde Time Off eerder diensten uit op het gebied van: interim management, exploitatie & beheer van sportaccommodaties, beleidsontwikkeling en –uitvoering, productontwikkeling, professionalisering van organisatie en kader, sportstimulering en organisatie van sportieve evenementen.


Samen met partners uit de domeinen Sport & Bewegen, Gezondheid en Onderwijs realiseert Time Off beweeginterventieprogramma’s. Sport- & beweegprogramma’s die deelnemers stimuleren tot het volgen van een actieve leefstijl. Op eigen kracht structureel blijven deelnemen aan sport & beweegactiviteiten na afloop van het programma is het doel.


Belangrijke waarden van waaruit Time Off werkt en handelt zijn:

  • Passie voor Sport & Bewegen
  • Klantgerichtheid en Betrokkenheid
  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid
  • Samenwerking en Verbinding
  • Ondernemerschap en Innovatie
  • Deze waarden ziet men terug in houding, communicatie en gedrag met een energieke, klantvriendelijke, professionele en coöperatieve uitstraling. Woord, gedachte, doen en laten vormen een eenheid.

    Voor meer informatie over de sport & beweegactiviteiten, diensten of partnerschap in projecten neem s.v.p. contact op.